Intranätet


Hej internet. Jag skulle vilja ha den där foundationen som jag alltid köper fast till halva priset av vad jag får betala för den i butiken. Jasså det går bra? Härligt. Då säger vi så, jag får den inom en vecka? Kanon.
Nejmen, fick jag med en sminkborste som i affären kostar över 300 kr, bara sådär ändå?  (som jag också behövde men nu slipper köpa)
Perfa!

Jag ska nog aldrig handla i vanliga butiker igen.
Korven <3 intranätet (tradera..)

Lotta och TP

Lotta, seriöst.. Jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig på jobbet i somras om det inte vore bland annat för henne. Jag jobbade dödsmycket, på ett dödsschema. Men det kändes rätt okej, för Lotta jobbade också dödsmycket, så vi visste liksom vart den andra befann sig rent mentalt och behövde man klaga av sig var den andre inte långt borta. Ett stort fint plus var ju också att kunna dra till långis och ta ett bad och eller en öl efter en lång jobbdag. Sedan fanns det ju ett par till som tillsammans med Lotta förgyllde luncherna, och de andra rasterna med intressanta samtalsämnen och en massa skratt. När jag tänker tillbaka på de här delarna kan jag bli jobbsugen igen, men sen kommer verkligheten ikapp. Hemtjänsten är inte min grej.

Sedan fick Lotta för sig att börja plugga på folkhögskola i Sköteborg. Vilket man kan tycka lite si och så om..
Men igår var hon i alla fall här hemma hos oss i västertorp. Det uppskattades. Jag vet inte om hon uppskattade att förlora på TP lika mycket dock. Jag är visserligen utom talan eftersom jag kom toksist och nog gjorde den sämsta TP-omgången någonsin.


Lotta, du kom ju inte sist i alla fall.


Men vem vågar å andra sidan ens försöka vinna över Lars-med-allvarsblicken-och-blåöga?


TP <3

ps innan på dagen var jag på nordiska med jennifer ds

allt och inget

Jag brukar kika in här ibland. Mest för att se om någon har skrivit. Det har någon aldrig gjort. Dålig stil, skämmes ta mig fan. Etc.

Jag har hunnit med en julavslutning, två släktkalas, en 24timmmars i gävle, klippa håret, få inspiration, tappa all inspiration, städat för många gånger, intagit fosterställning i sägen i väntan på något bättre, undrat varför ingen ringt mig, undrat varför jag inte ringt någon. Osv.

På västfronten intet nytt, men jag kan bjucka på lite bilder:
LasseMaja på släktismams på släktisJoar på släktismoster och kusinvitamin på släktisbror och morbror på släktismorfar på släktisida bror och far på släktislussebullsjulblommaskållamandlarskållaigenknäckvalp katt och maggannakenkatthakån


Sorkar och Dupplo

Senaste veckan har flera, eller ja i alla fall två saker ändrat min världsbild totalt. Jag vet knappt vad som är upp och vad som är ned längre.
När Lars satt och kollade på det där naturpogrammet med han helmysiga programledaren. Han med blonda håret ni vet? Pogrammet handlade om sorkar, efter en stund dyker en sork upp i tv-rutan och den är ju i storlek med en hamster?! VA? Detta var helt nytt för mig som alltid tänkt mig en sork i samma storlek som en, grävling? Eller typ, som en räv om man kapade benlängden. Ungefär. Ja, som en bäver kanske. Större än en hamster i alla fall.
Det andra som har skakat min värld är en tv-reklam. En tv-reklam för duuuuplo (lååångt uuuu) medan jag och mina vänner alltid har utalat det Dupplo även om det kan råka vara så att det stavas Duplo..

Är hela min värld en lögn?


orka mat.

Orka äta mat är en rätt vanlig känsla hos mig nuförtiden. Och för att förhbindra alla typer av missförstånd måste jag verkligen påpeka hur mycket jag älskar mat. Både i formen av små läckerheter samt i stora mängder som välkomnar en till ett totalt mega frosseri. MEN jag börjar bli sjukligt trött på den där jävla maten man bara äter för att man måste. Slarvar jag med maten förvandlas jag till en size-zero som idiotiskt nog många stackars tjejer strävar efter att bli, jag lovar: man mår inte bra av det. Orkeslös, opepp, lättretligt, trött är alla ganska starkt ihopkopplade med att väga på gränsen till förlite.
När man sedan roar sig med 5st träningspass i veckan, så måste matintaget öka hejdlöst mycket mer.

Om vi bara tar idag som ett exempel så har jag ätit:
Frukost kl 7-8ish Knäckemackor, te, fil med müsli och sylt, en näve russin.
Frukt innan kl 10 Japp, jag hinner bli lite hungrig igen innan jag ens hunnit till skolan.
Fika 11-11.15ish Macka, frukt, russin en kopp kaffe.
Lunch kl 13 En stor matlåda, blir ofta någon knäckemacka också, en advokado/sallad och sen ofta en frukt också.
Småäter russin, frön, mandlar
Mellis kl 16.30-17ish Fiberhavregrynsgröt med russin och banan, sylt, mjölk, te, macka.
Innan träning: kl 18 En banan
Efter träning En sådan där äcklig jäkla shake,  men den hjälper ju.
Middag kl 21, fullkornsnudlar, bönor, keso. MJÖLK.
Småäter; en mandarin, lite gruka, paprika och sådär.

Av allt detta så var jag sugen på.. hm, inget? Jag har bara tuggat och sväljt och försökt att hålla magen ifrån att kurra.



RSS 2.0