Bilder.

Snart kommer Jennifer hit till torpet, det blir fint. På schemat står; kärleksmums, kaffe, foto och säkert en dos skitsnack också.
Vad är det då som ska fotas underar nu såklart? Jo, en kappa och en kavaj. Vi håller nämligen på med lite annat än att bara sy i skolan. (Dumt nog om ni frågar de flesta). Men nu har vi i alla fall en uppgift som går ut lite på att vi ska teckna en kundskiss(idioti på högnivå) & en plaggskiss, sedan fota det färdiga plagget och sedan få hjälp att sammanställa allt på ett smidigt och bra vis för att sedan kunna sälja in oss själva.
Nackdelen är ju att både kavajen och kappan som ska fotas är sydda till mig, dvs jag måste ha på mig dem när de fotas, dvs jag måste vara med på bilderna. Jag gillar det inte. Det är nackdelen med att sy åt sig själv, enligt mig i alla fall. Visst känns det helt okej att ta ett par oseriösa bilder på saker jag gör och slänga upp här på bloggen. Det gör mig inget, det är till och med roligt eftersom man får respons etc. Men nu när det ska vara lite för att inte säga mycket mer seriöst blir jag obekväm.  Men men. Det är väl bara att bita ihop.

Slänger kanske upp en bild eller två sen.

fläskis å já


Men nej, jag pallar inte.
Sist jag gick till sjukan slutade det med att alla små "prickar" man får av ett pricktest växte ihop till en stor svullen böld. Ett resultat som förvånade min doktor lika mycket som det gjorde ont på mig. Efter att flera läkare fått kolla på misslyckandet så fick jag en salva och bölden gav med sig. Eftersom man däremot inte kunde urskilja några som helst resultat så fick jag lämna blod istället. 12 rör. 12 jävla rör. De skickades till danmark och 1 månad senare fick jag komma tillbaka för att få min "dom". Korsallergi påstods det vara, dvs att jag pga pollenallergi även kunde reagera på olika saker man brukar äta. Närmare bestämt 52 olika saker.
Vadfan liksom?
Jag börjar ställa mig tveksam, och.. jag kan väl inte undvika dessa 52 saker heller när de bland annat handlar om: potatis, mjöl, ägg, lalalalaa, totmat, typ alla frukter, lala allt utom ris typ.

Är det förmycket begärt att kunna äta utan att läpparna ska svälla upp?
PS DET GÖR ONT DS

RSS 2.0