kissie up my ass!



Är i gelfe, bara tillgång till dålig cam just nu. Tyvärr. 
Bollnäs imorgon, heja.

När fick man senast ett diplom?



När fick man senast ett diplom egentligen? Jag skulle gissa på någon gång när man fortfarande spelade 7-manna-fotboll och hade säsongsavslutning (innehållande match mot föräldrarna och korv-grillning).
Det bästa är ju visserligen att jag känner mig minst lika stolt nu som då. Från i fredags eftermiddag till och med igår eftermiddag har jag tränat 24/7 känns det som. Vakna, äta träna, äta, vila träna, äta, träna sova på repeat.
Jag har sparrats, joggat, yoga't, stryketränat, sprungit intervaller i backe, spelat fotboll, core'at, box-teknik, metal-träning och mycket mycket mer. Idag har jag ont överallt och träiningsvärk i muskler som jag inte ens visste fanns, och logiskt sätt lär det kännas värre imorgon. LOVE IT.

Jag platsar inte med A-laget

Idag är  en dag då jag inte känner mig snygg inte det minsta. Alla har sådana dagar ibland och det är faktiskt helt okej.
Saker som känns midre okej är saker som sker under en dag som denna som spär på den känslan, för då kan man ju nästan få för sig att det är sant. Idag hände två sådana saker. Den ena mer skrattretande än den andra. Så jag börjar med den tråkiga: det var en fotograf i skolan och tog bilder till hemsidan. Han tog bilder i klassrummet när vi höll på att sy etc. Det kändes verkligen som om han tog 10 ggr fler bilder på alla andra än mig, fjantigt jag vet men det kändes som om jag var typ, för ful för att platsa på hemsidan.
Nåja! Nu till den skrattretande saken. Efter att ha tränat ett monsterpass i flera timmar gled jag förbi hos Lars för att hämta en del grejer. När det var gjort promenerade jag hem från västertorp till fruis, en promenad med platt nydushat hår, en står träningsbag och en fullproppad coop-påse.. Och det var då det hände. På en parkbänk 10 m fram satt 3 alkisar. Det gick samtidigt förbi 2 väldigt festfixade tjejer. Alkisarna överöste den med komplimanger och bad dem slå sig ned. Tejerna fnittrade, tackade artigt och gick vidare. Sedan är det min tur att möta denna stenhårda men ärliga jury..
Alkis 1: Men kolla på den där då!
Alkis 2: Ja, vad ska man säga?!
Alkis 1 & 2: HÖHÖHÖ..
Alkis 3: Hon är din Roger!
Alkis 1: Nä men vad fan!!
Alkis 3 & 1: -kiknar av skratt-
Alkis 3: Jo, hon är din. Varsågod! Höhö.

Inte varje dag som man blir dissad av en alkis på 50-60 bast. Men det gör inget, jag tror inte det hade funkat för oss i alla fall. Det blev nog bäst såhär Roger. Det är inte dig det är fel på, det är mig..

sataniska ritualer

Sataniska ritualer är en återmkommande grej här i fruängen, det sker oftast på en vardagskväll likt denna och är rätt simpla att utföra.
Det spelas sataniskt hårdrock (ibland även kallad svart metal), det dricks sprit och det bedrivs otukt. Allt detta inkletat i blod, såklart. Ett tips på hur man får fram mycket blod snabbt och relativt lätt är att skära sig i hälen. Detta går letast med en rakhyvel med helt nya blad, en rakhyvel med 3 blad ger givetvis 3 gånger så stor effekt som en med ett enkelt blad.



RSS 2.0