Om jag vore en tax.


Frulle



I ärlighetens namn kan jag inte ens minnas sist jag satt och åt en mysfrukost och hade tid att läsa precis varenda intressant artikel i tidningen. Det här var nog till och med min första sovmorgon på.. 12 dagar.
Jag gillar't.
Nu ska jag se på serier och pyssla lite. Det här blir nog en bra lördag.


A.W Bauer & Co

Klockan tio ska jag möta klassen vid Svampen (inte direkt mina vanliga hoods). Vi ska nämligen på studiebesök till till stockholms äldsta (och ett av de finaste?) herrskräddri; Bauers.
Spännande spännande, kommer få se en hel del och lära mig massor med nytt, karlskrädderi är inte alls de samma. De gör bla helt crazy saker som att rita ut mönstret direkt på tyget, har jag hört i alla fall. Snart vet jag om det är sant.

/Peppad korv.

sassabrassa

Herr Ågren börjar smyga sig på sakta men bestämt. Har jag verkligen lovat bort idag + hela min helg för träning? (igen!) Jo, så ere. Sovmorgon kan glömmas, klockan 09.00 i Linneas gula svettiga lokaler. Ready steady GO.
Det kommer totalt bli 9 st pass på 3 dagar, varav en matchsparring och jag har faktiskt ingen aning om det finns någon annan som ens är i närheten av min storlekt (litenhet) så det kan bli jobbigt.
Fast om man gör en lista på "mindre bra saker" och en lista på "skitbra saker" med hela träningslägret vinner såklart den sistnämda. Det ska ju faktiskt bli riktigt roligt, men inte desto mindre jobbigt för det.
Den tiden jag inte tränar denna helg kommer jag alltså, äta, sova eller stretcha. Så. Locka inte med några "hej vill du ta några öl"-sms. Jag lovar att höra av mig på måndag igen. För just nu slår jag nog av mitt sociala liv för studen.

puss!
/Korv.


ps
ds-

Kom´an!


Lars kommer inte behöva frysa om händerna när den kallaste vintern på 1000 år inträffar i alla fall.
Dessa randiga vantar stickade av lovaika och kärlek kommer hålla honom varm, så det så.

godnatt

Att gå och lägga sig ensam med datorn som sällskap är tyvärr inte lika roligt som det är vanligt.

Ibland händer det.

Och helt plötsligt hoppade jag hopprep utan "mellanhopp", sådär ja. Ser ju riktigt snittsigt ut.

Förresten, jag var på en tygaffär idag, och fick hjälp av en praktikant. Seriöst det var det värsta jag varit med om. Efter att ha köpt 1 dm av ett tyg, 2 dm av ett annat och sedan bara säger "3". Får jag ett skitspydigt "3 VADÅ?!!"..
Ja, varken cm eller meter den här gången heller, testa något där i mellan, typ DECIMETER ungjävel.. Borde jag ha svarat men jag blev så paff av hennes otrevlighet att jag bara lyckades på fram ett gällt "dm, tack".
Sassabrassamandelmassa etc, nu ska jag sy.

RSS 2.0