Sergel tidigare idag.


Det var fantastiskt att se hur många som samlats för att visa sin solidaritet på sergel idag. Inte för att det gör något ogjort, tyvärr.
Det är dags att kalla hem såväl militärattachen, som den svenske ambassadören.
Bryta handelsavtal med Israel såväl som att bryta deras blockad mot gaza.
Och när allt ändå är igång borde man ställa Israel inför rätta för det är inte okej att människor mördas och förtrycks varje dag i gaza. Det är inte okej att de åter igen bryter mot folkrätten.
Det är fan inte okej.

okej?

Gör om gör rätt, se upp London här kommer jag.



Nu drar jag till london, och.. OM jag inte stängde balkongdörren med Mucke inne i lägenheten innan jag drog. Så skulle han garanterat återfinnas på samma plats som ovan, när jag kommer hem på söndag. Muskot gillar att sola på ballen, helt klart.

PS fruktansvärt söt gris DS


Skolan, på en lördag?


Si, skola på en lördag. Men men, känns helt ok. Efteråt blir det picknick med Maran :*(Förlåt.. Maria..)

För myclite kläder

Myclite, är ett passande ord när det kommer till att beskriva storleken på min garderob. För er som inte förstår innebär det alltså att jag rent fysiskt har för mycket kläder, men det känns alltid som om jag inte har några kläder alls och det blir samma jeans, samma tishor om och om på repeat.
Jag har en vän, jag tänker inte nämna vem (men det är Johan) som jag rätt ofta blev lite avundsjuk på när vi bodde ihop. Han har aldrig klädångest. Han äger ett par svarta jeans, en gäng band-tishor och en(två?) hoddies, samt en vit skjorta och svart slips för finare tillfällen, no less no more. (underkläder och strympor så klart.. ) Så skulle jag också gärna vara. Men det är jag verkligen inte, jag är däremot inte som många av mina andra vänner heller och gör ca 3-4 ombyten innan jag är redo att gå hemmifrån en utekväll.

Just ja, sa jag att alla mina kläder inte får plats i garderoben heller? Hatart. Man får liksom ingen ordning eller känsla.. Jag vill ju helst ha allt upphängt och nedvikt var plaggsort  för sig och sedan färgsorterat på det. LOVE.

Men såhär ser kaoset ut just nu.


"garderoben" 6 st överfulla lådor och knökfull hängare. Ja, det är kläder i påsarna ovanpå också..


Stolar funkar prima att hänga kläder på


Klädbetjänt som köpes i hopp om att man skulle kunna använda stolen..


Sedan har jag en till smal, helt vanlig garderob men den vågar jag inte ens öppna för riskras, och en blå ikea-kasse överfylld med tvätt. .. ..

Vadfan liksom?

Mums?


Det är inte bara bloggen som blir lidande av att jag har rätt mycket att göra just nu.
Bilden ovan föreställer min lunch: vattning äggröra, lite ärtor och en klick gräddfil.
Mums?

Glassbomb, min bästa bomb.


Här ser ni ljuvheten själv som jag blev bjuden på igår. En helt hemmagjord glassbomb(!!).
I botten var det vaniljglass, sedan choklad, föjd av banan för att sedan avslutas med jordgubb. Om jag uppfattade det hela rätt var till och med jordgubbarna handplockade från Cristoffers lantställe. Mer hemmagjort blir det fan inte, och det smakade därefter. Ljuvheten, munorgasm you name it! Oh. Vi ses i nangijala glassbomben!

RSS 2.0