Korven hjärta pocketböcker

böcker
Delar av dagens inköp. Började läsa den högra på tunnelbanan hem idag och är efter ett kapitell redan fast. Hade tveklöst läst hela i ett sträck om inte plikten kallade. Stolthet och fördom är ju en gammal klassiker, och jag tror den kan bli kanon i denna nya variant.

Recensioner kommeer dyka upp, håll koll.

Kreativt tvättande

I huset där jag bor är det _svårt_ att få tvätttid. Känns som om alla grannar är 65+ med en stor passion för nytvättade och manglade lakan, alternativt barnfamiljer med grisiga ungar (som ungar bör vara) och därav stort tvättbehov. Men idag, idag har/hade jag äntligen lyckats få tag i en tvättid, vilken lycka. Mindre lycklig blev jag dock när de två första proppfulla maskinerna var körda och skulle hängas. Torkrummet är trasigt.. Kändes det inte som en bra idé att sätta upp en lapp om det på tvättstugedörren/bokningapparaten istället för på bara torkrumsdörren? (dit går man ju inte fören det är tid för tork och saker redan är blöta?)

I-landsproblem, absolut! Men inte mindre drygt för det.

Nu hänger saker kors och tvärs över hela lägenheten på balkongen och det som går körs även i tumlaren hemskt nog. Tumlare är dåliga för miljön och kläderna, men det orkar jag inte tjata mer om här och nu.  


En mopp får agera klädstång, och jag håller tummarna för att inget ska blåsa iväg från balkongen. Nöjdheten över en handdukstorkare är stor för tillfället. Heja heja.

Vad är en bal på slottet

Skulle ha åkt till London igår. Men en vulkan på Island valde att sätta stopp för det, sjukt irriterande, jobbigt och opepp. Så vad gjorde jag istället? Jo, trådmarkerade, tråcklade, såg på twin peaks och åt choklad. Nästan lika roligt(!!!11 obs obs. ironi)

Ser ni vad det är? Eller kommer att bli snarare. Well, den som lever får se. Snyggt lär det bli i alla fall!

Nu kommer snart karln, med mat och chips. Love it.

Grått är det nya svarta


Ny tisha och precis som allt annat i min garderob är den  grå. Trotts att jag gett mig själv ett köp förbud på gråa plagg, fan. Men jag är dökär i min döda sailor, är han inte het?

Well well, på torsdag drar jag till london, och förhoppningsvis kommer jag hem med en hel del nytt till garderoben. Och helst inte i grått..

påskharen korsfästes

För nå tusen år sedan och en vecka fanns en snubbe som man spikade upp på kors, så han dog, men sen levde han igen, jobbigt men så äre nog att vara guds son, i dagens samhälle firar vi hans död med ob-tillläg konstiga tågtider och ägghalvor med räkor. Vilken jävla smörja.

Leo

Idag har jag;
kramats
druckit kaffe
blivit påhälsad av påskkärringar
druckit mer kaffe och ätit "frasse" (dvs en eldorado-variant av kinapuffar)
sytt.

Jag köpte en bit leopard-trikå igår och idag har jag förvandlat den till; ett par leggings, en kjol och ett hårbandstjaffs.

Att lägga upp en sånhär bild är bevis på självdistans va? Hah.
Förstår mig verkligen (förlåt om du känner dig träffad)inte på folk som har leggigs och sedan inte en tröja/linne/klänning/tunika/överdel-helt-enkelt som täcker rumpa och skrev. Hur snygga leggings det än är så är den biten inte smickrande att visa upp på det viset

Lacoste Rene Pique


pjucks
Mina nya vårskor, köpters(/fyndades) igår, 490 istället för 800. Härligt.
Förra veckan skaffade jag "en likande"-modell från HM, fast svarta och ännu billigare såklart. Så nu är jag sko-redo för ännu än vår.

RSS 2.0